Social

Serbare campeneasca la Silistea

Administratia locala a comunei, a organizat pe data de 1 mai o festivitate cu ocazia cu ocazia implinirii a zece ani de activitate a Ansamblului Folcloric „Silisteanca”.

Acest prestigios ansamblu al comunei, „Silisteanca”, a adunat nenumarate premii, diplome si medalii la festivalurile si concursurile importante la care a participat si unde, totodata, a lasat o impresie foarte buna.
In aceasta zi de sarbatoare, ce a avut loc la Baza Sportiva din comuna Silistea, s-au acordat diplome jubiliare de onoare, tuturor celor peste 100 de tineri si copiii. Toti acestia au activat in Ansamblul Folcloric „Silisteanca”, in cei zece ani de existenta.
Pe scena, au urcat pentru a canta si dansa, artisti actuali ai ansamblului dar si invitati ai acestora, aplaudati la scena deschisa de cei peste 500 de participanti la aceasta frumoasa serbare campeneasca.
Ca la orice eveniment de acest fel, petrecaretii au mancat renumitii mititei, au baut bere, au dansat pana la epuizare si s-au distrat pe cinste.
„In urma cu zece ani, impreuna cu Asociatia de Tineret „Steaua Sperantei” Silistea, am hotarat infiintarea unui Ansamblu Folcloric, care sa ne reprezinte pe noi toti, prin pastrarea traditiilor strabunilor nostri din zona Dobrogei Multimilenara. Ma bucur pentru performantele ansamblului si nu pot decat sa le doresc sa obtina cat mai multe premii si diplome”, a declarat pentru Graiul Dobrogei, seful autoritatii locale a comunei Silistea, Mihai Soare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*