Anunțuri

COMUNA PEȘTERA – INFORMARE solicitare de emitere a acordului de mediu pentru obiectivul de investiții: ,,ÎNLOCUIRE ȚEAVĂ APA POTABILĂ ÎN SATUL IVRINEZU MARE”

COMUNA PEȘTERA, reprezentată legal de doamna Nicoleta VRABIE,  în calitate de Primar, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu, obținerea Etapei de Încadrare pentru obiectivul de investiții: ,,ÎNLOCUIRE ȚEAVĂ APA POTABILĂ ÎN SATUL IVRINEZU MARE”, propus a fi amplasat in județul Constanța, comuna Peștera, localitatea Peștera.

Această investiție este de a înlocui țeava existentă de apă potabilă în satul Ivrinezu Mare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului emis de către Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, pot contacta solicitantul de aviz la adresa: municipiul Constanța, str. Unirii nr.23, în zilele de luni-vineri, între orele 9:00 – 13:00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului: COMUNA PEȘTERA, Adresă: str. Izvorului nr. 25 A, Comuna Peștera, jud. Constanța cod poștal: 907240, Telefon/ fax: 0241-856.800, Fax: 0241-856.872, E-mail: primariapestera@yahoo.com.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*