Actualitate

Gheorghe Moldovan, primarul din Albești a murit într-un accident de mașină. Edilul va fi înmormântat miercuri, 8 februarie 2023, la ora 12.30 în cimitirul din localitate.

Gheorghe Moldovan va fi înmormântat miercuri, 8 februarie 2023, la ora 12.30 în cimitirul din localitate.

Duminică, 5 februarie, în jurul orei 11.00, pe DN 39, în zona podului Neptun, a avut loc un accident de circulație, în urma căruia primarul comunei Albești, Gheorghe Moldovan și-a pierdut viața.

Polițiștii, ajunși la locul accidentului, au constatat că autoturismul condus de edil a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un copac. Accidendul rutier a condus la decesul primarului Gheorghe Moldovan. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Gheorge Moldovan avea 67 de ani și și se afla la al patrulea mandat de primar al comunei. Edilul și-a pierdut viața în timp ce se deplasa la București, la sesiunea ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România care a început luni, 6 februarie. Primarii din toată țara au ținut în această dimineață un moment de reculegere în memoria primarului Gheorghe Moldovan.

Trupul neînsuflețit al edilului va fi depus astăzi la Căminul Cultural din localitate pentru ca toți cei care l-au cunoscut și l-au îndrăgit să-și poată lua rămas bun!

Colectivul ziarului Graiul Dobrogei transmite condoleanțe familiei!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*