Educație

„O zi a faptelor bune” cu elevii din comuna Cerchezu

La nivelul Scolii Gimnaziale „Marin Voinea” Cerchezu, de la inceputul anului scolar 2017-2018, au fost organizate in cadrul proiectului SNAC (Strategia Nationala de Actiune Comunitara) mai multe activitati, prin care elevii coordonati de cadrele didactice au realizat acte pline de generozitate.
Astfel, luna decembrie a fost dedicata colindelor, iar elevii Scolii Primare Nr. 1 Viroaga si cei ai Scolii Gimnaziale „Marin Voinea” Cerchezu, coordonati de director prof. Cepreaga Catalina si prof. inv. primar Tudoran Marcela, au organizat un program de colinde la Centrul de Ingrijire si Asistenta Adulti „Armonia” din orasul Negru-Voda si la Centrul de Ingrijire si Asistenta Adulti „Sfantul Andrei” Negru-Voda. Prin aceste colinde, copiii au dorit sa transmita bucuria sarbatorilor de iarna si persoanelor ce traiesc in aceste centre.
Pe parcursul lunilor ianuarie si februarie a fost initiata si desfasurata actiunea SNAC „O zi a faptelor bune” in cadrul careia colectivul clasei a IV-a din Scoala Primara Nr.1 Viroaga, coordonator prof. inv. primar Tudoran Marcela, a colectat imbracaminte, incaltaminte si rechizite scolare pe care ulterior le-au donat copiilor ce provin din familii dezavantajate, elevi in cadrul scolilor si gradinitelor din comuna Cerchezu. Prin aceste fapte minunate, copiii isi sustin colegii pentru a nu renunta la scoala si pentru ca acestia sa poata participa in continuare la orele de curs.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*