Administrație locală

Vasile Neicu, implicat in procesul de deszapezire al comunei pe care o pastoreste

Locuitorii localitatii Pantelimon au trecut cu bine peste perioada grea in care viscolul si ninsoarea au pus stapanire pe intreg judetul, Primaria implicandu-se direct in tot acest proces dificil de deszapezire.

Cu un buldoexcavator si cu un incarcator mare tip vola a intervenit edilul administratiei locale Pantelimon pentru a avea o localitate in care oamenii si masinile sa poata circula bine, in conditii de iarna, desigur.
„Am intervenit de urgenta imediat ce viscolul s-a mai domolit pe Drumul comunal DC74 Pantelimonul de Jos Nistoresti – Calugareni si pe drumul comunal DC75 Runcu – Nistoresti pentru a deszapezi si pentru a desfunda drumurile ce erau blocate si impracticabile. Am avut de asemenea si un caz un pic mai special, cum ar fi interventia noastra pentru a scoate un microbuz din nameti, prins intre Mireasa si Pantelimon. Am fost sunat de proprietarul acestei masini si bineanteles ca am intervenit pentru a-i ajuta pe sofer si pe pasagerul ce era tocmai din comuna noastra. Ma bucur ca nu s-au inregistrat cazuri cu mult mai grave si ca am trecut cu bine peste vicisitudinile vremii”, a spus pentru ziarul Graiul Dobrogei, edilul sef al comunei Pantelimon, Vasile Neicu.
De asemenea, acesta ne-a mai spus si ca, pentru toate aceste interventii s-au consumat 1.220 de litri de motorina si totodata, faptul ca, oamenii s-au gospodarit si singuri, ajutandu-se unii pe altii la deszapezirea gospodariilor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*