Administrație locală

Institutiile de invatamant din comuna Aliman pregatite pentru noul an scolar

Edilul sef al comunei Aliman Gheorghe Topalu a bifat ca si lucrari finalizate cu succes, igienizarea scolilor si a gradinitelor de pe raza intregii comune.
La Aliman, toate unitatile de invatamant au fost pregatite minutios in vederea primirii celor 525 de elevi si prescolari in clase curate si primitoare. Primarul comunei, Gheorghe Topalu, a declarat pentru Graiul Dobrogei ca “scoala cu clasele I-IV din Vlahii, scoala cu clasele I-VIII „Dan Spataru” din Aliman si scoala cu clasele I-VIII din Dunareni dar si cele trei gradinite din aceleasi sate, au fost gata pentru ca profesorii si elevii sa-si reinceapa activitatile”. 
Aceste lucrari au fost necesare in vederea obtinerii unui act educational de calitate si mai cu seama, pentru a crea un spatiu in care copiii sa simta ca intr-o a doua casa. Astfel ca, pe perioada vacantei de vara s-au desfasurat lucrari de igienizare cum ar fi: varuire, vopsire, curatarea geamurilor, a tamplariei dar si reparatii acolo unde a fost nevoie. Toate aceste lucrari au fost posibile cu bani de la bugetul administratiei locale din comuna Aliman si s-au realizat cu personalul unitatilor scolare dar si cu cel al primariei din comuna. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*