Administrație locală

Rigole pluviale si conducta de apa cu bani de la bugetul local

O vorba din popor spune ca trebuie sa strangi bani albi pentru zile negre. Asa a procedat si primarul comunei Oltina Gheorghe Chirciu care nu a facut cheltuieli inutile si a demarat lucrari de realizare a rigolelor de scurgere a apelor pluviale din centrul comunei si de introducere a conductei de apa. Toate aceste lucrari se vor face cu banii economisiti de gospodarul comunei.
Neaprobarea proiectului depus pe masura 3.2.2 ce includea o serie de lucrari de infrastructura nu l-a descurajat pe primarul comunei Oltina. Chirciu spune ca desi nu a reusit sa obtina bani europeni a alocat bani de la bugetul local si a inceput sa realizeze aceste lucrari pe cont propriu.
&Am facut economii la bugetul local si vom finanta doua lucrari de cate 100.000 de lei. De saptamana aceasta vom demara o lucrare de reparare si refacere a rigolelor de scurgere a apelor pluviale pe o suprafata de 2 km. De asemenea, vom introduce 1 km de conducta de apa in comuna. Si aceasta lucrare va fi finantata de bugetul local” , a declarat edilul care a adaugat ca doreste sa dezvolte comuna prin aceste proiecte.
Economisirea banilor publici l-a ajutat pe primarul Gheorghe Chirciu sa achizitioneze trei frigidere si doua vitrine frigorifice care vor functiona in scolile din comuna. Potrivit edilului frigiderele vor fi folosite pentru depozitarea produselor lactate si de panificatie oferite elevilor prin programul guvernamental &Laptele si cornul”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*