Administrație locală

Licitatie pentru reteaua noua de apa potabila la Baraganu

Primaria Baraganu a organizat de curand o licitatie pentru desemnarea unei societati care sa se ocupe de constructia unei retele noi de apa potabila in comuna. Primarul Constantin Bentea, spune ca s-au obtinut 382.000 lei, reprezentand 10% din fondurile necesare pentru lucrari. &Este cel mai important proiect de infrastructura al comunei. Am demarat deja lucrari de extindere a retelei de electricitate al acestei amenajari deoarece este o lucrare de durata”, a specificat Bentea.

Locuitorii din Baraganu nu beneficiaza in momentul de fata de apa curenta. Localnicii se alimenteaza cu apa din fantani care contine nitrati si nu este buna de baut. Potrivit declaratiilor edilului comunei patru societati puternice s-au prezentat la licitatia ce a avut loc la inceputul acestei luni.

Primaria Baraganu a depus la Ministerul Mediului un proiect pentru realizarea a doua parcuri, de cite un hectar fiecare, in satele Baraganu si Lanurile. & Am depus acest proiect si asteptam acum fondurile necesare pentru amenajarea parcurilor&, a declarat primarul comunei Baraganu, Constantin Bentea.

in cele doua parcuri vor fi plantati pomi, vor fi amenajate alei, vor fi amplasate banci, iar pentru copii vor fi amenajate spatii de joaca. in Baraganu, parcul va fi amenajat pe un teren viran aflat in mijlocul localitatii, iar in satul Lanurile, pe un spatiu aflat in spatele scolii si al caminului cultural. http://www.telegrafonline.ro/1244581200/articol/search/87958/baraganu__proiect_pentru_amenajare_de_parcuri.html – top

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*