Sport

Valentin Dumitrică, portarul și totodată președintele secției de fotbal C.S. Medgidia convocat în echipa națională de fotbal pe plajă la Jocurile Olimpice Europene

Sala Polivalentă din incinta Complexului Olimpic Sydney 2000, din Izvorani, a găzduit luni, 17 iunie, ceremonia de prezentare a echipei olimpice, care va reprezenta România la Jocurile Europene de la Minsk, în perioada 21-30 iunie.
În cadrul echipei olimpice se află și echipa națională de fotbal pe plajă a României, care a obținut calificarea la Jocurile Olimpice Europene anul trecut. Naționala României a reușit această performanță în calitate de cea mai bună echipă reprezentantă a Diviziei B, după ce a ratat promovarea în Divizia A din Liga Europeană de fotbal pe plajă.
Componența echipei României de fotbal pe plajă la Jocurile Olimpice Europene: Andrei Paul Neag, Valentin Dumitrică – portari; Iulian Răvoiu, Daniel Zaharia, Liviu Croitoru, Daniel Zaharia, Liviu Croitoru, Alin Bugala, Emil Vîrtan, Claudiu Della, Ionuț Florea, Gheorghe Andrescu. Antrenor-jucător: Marian Măciucă.
Reprezentativa României este calificată în primele 8 echipe ale Europei, care au fost împărțite în două grupe:
Grupa A: Belarus, Portugalia, Elveția, ROMÂNIA
25 iunie, ora 19:30: România – Belarus
26 iunie, ora 14:00: Portugalia – România
27 iunie, ora 14:00: Elveția – România
Grupa B: Italia, Spania, Rusia, Ucraina.
Echipele care se vor clasa pe locurile 1 și 2 în cele două grupe se vor califica în faza semifinalelor, în timp ce formațiile de pe pozițiile 3 și 4 vor merge în turneul pentru locul 5.
În cadrul acestei competiții continentale, 4.000 de sportivi sunt așteptați să ajungă în capitala Belarusului pentru a concura pentru medalii în 199 de evenimente.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*