Sport

Ștafeta sportului constănțean a ajuns la destinație, în comuna Cumpăna

Plecând în data de 23 septembrie 2023 de la START-ul din Parcul Tăbăcărie, Ștafeta Sportului Constănțean a cutreierat întreg județul. Echipe de alergători, s-au deplasat întreaga săptămână cu steagul „BeActive” urmând un traseu bine prestabilit între sediile diferitelor instituții sau cluburilor sportive din județ.

Pe 29 septembrie 2023, Ștafeta purtată de Ilie Floroiu, Mariana Solomon și Marian Țuțuianu a ajuns la destinație, în comuna Cumpăna, în Campusul Școlar al Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu” unde va rămâne până la ediția de anul viitor.

Sala de sport a Campusului Școlar din localitate a fost neîncăpătoare, mulți dintre elevii liceului, cât și sportivii profesioniști sau de ocazie implicați în activitățile organizate cu prilejul Săptămânii Europene a Sportului Ediția – 2023, dorind sa fie martorii acestei emoționante ceremonii.

Viceprimarul comunei Cumpăna, domnul Florin Neagu, doamna Elena Frîncu, președinte de onoare al C.S. “Victoria” Cumpăna și ambasador al Săptămânii Europene a Sportului și doamna Elena Vlad, antrenor al Secției de Gimnastică Ritmică a C.S. “Victoria” Cumpăna au preluat ștafeta, cu onoare și cu promisiunea că va fi păstrată la loc de cinste.

Comuna Cumpăna a fost desemnată cea mai activă ambasadoare a sportului din județul Constanța, datorită performanțelor echipelor Clubului Sportiv “Victoria” și a rezultatelor sportive remarcabile obținute de elevii Liceului Tehnologic “Nicolae Dumitrescu”.

Festivitatea s-a încheiat cu o reprezentație susținută de Campioanele Secției de Gimnastică Ritmică, pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*