Sport

S-au stabilit seriile Ligii 3. Luni, 12 august s-a tras la sorți programul

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat, componența și programul competițional, celor 5 serii din Liga 3, sezonul 2019-2020 și programul competițional. 
Decizia a fost luată sub condiția menținerii Deciziei Comisiei de Disciplină și Etică a FRF cu privire la CSM Satu Mare în toate căile de atac.
SERIA a II-a din care face parte și clubul CS Medgidia este următoarea: AFC Metalul Buzău, CS Făurei, ACS Dacia Unirea Brăila, CS Viitorul Ianca, ACS Recolta Gheorghe Doja, AFC Unirea 04 Slobozia, ACS Înainte Modelu, AS FC Agricola Borcea, ACS Mostiștea Ulmu, CS Medgidia, CS Podeidon 2 Mai Limanu, CSA Axiopolis Sport Cernavodă, CS Afumați, SC Popești-Leordeni, SC Fotbal Club FCSB SA 2, CS Tunari.
Luni, 12 august, începând cu ora 15:00, la sediul FRF, sala „Nicolae Dobrin”, a avut loc tragerea la sorți a programului competițional, în prima etapă CS Medgidia va juca în deplasare cu ACS Recolta Gheorghe Doja
Prima etapă din noul sezon este programată pe 24 august 2019. Ultima din tur și din acest an va avea loc pe 30 noiembrie 2019, urmând ca Liga 3 să se reia pe 7 martie 2020.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*