Sport

Răzvan Burleanu în vizită la Albești

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a făcut la începultul lunii februarie o vizită la baza sportivă Gloria Albești, acolo unde echipa CS Gloria, îşi desfăşoară activitatea. Alături de Burleanu au mai fost prezenţi preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Mihai Stoichiţă, Secretarul General Adjunct al FRF, Gabriel Bodescu și Felix Grigore (manager departament Competiții FRF).
Membrii delegației FRF au vizitat baza sportivă, iar apoi au discutat cu reprezentanții clubului. Aceştia au rămas impresionaţi de frumuseţea micuţei baze şi au discutat despre anumite probleme cu Gheorghe Moldovan (primarul comunei Albești), Irinel Resmeriță (președintele clubului). Gloria Albești este pe penultimul loc în Liga a 3-a, Seria a 3-a, având 6 puncte. Chiar şi în aceste condiţii, Gloria Albești îşi doreşte să facă un retur bun de campionat şi să se salveze de la retrogradare. 
„A fost o vizită surprinzătoare, dar totodată benefică. Am discutat cu domnul Burleanu, despre problemele pe care le-am întâmpinat de-a lungul turului de campionat. A rămas plăcut impresionat de felul cum arată micuța dar cocheta noastră bază sportivă, apreciind eforturile autorităților locale din Albești pentru primul an la nivelul ligii a 3-a”, a declarat edilul comunei Albești, Gheorghe Moldovan. 
„Vizita face parte din programul FRF de vizitare a tuturor cluburilor afiliate. Clubul nostru reprezintă o comună mică dar ambițioasă. Scopul nostru pentru prima parte a sezonului este menținerea în Liga a III-a.” a declarat Irinel Resmeriță, președintele clubului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*