Sport

Lucian Cârjă a ordonat reținerea de la delegări a lui Toader Cătălin

Președintele AJF Constanța, Lucian Cârjă, i-a transmis verbal Președintelui CJA Constanța Gheorghică Ioan, să  îl rețină de la delegări de arbitrul de categoria 1-a, Toader Cătălin, pe motiv că ar face campanie electorală contracandidatului său la funcția de președinte AJF, alegeri ce vor avea loc pe 2 iulie 2022.

Culmea este că, până în acest moment, Stelian Carabaș, nici măcar nu și-a depus candidatura, pentru alegerile Asociației Județene de Fotbal. Actualul Președinte al AJF, Lucian Cârjă, simțind că este posibil să piardă alegerile a început cu intimidările asupra persoanelor care au o altă obțiune sau un alt punct de vedere, fapt pentru care s-a ales cu o plângere penală depusă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, plângere înregistrată în data de 14.06.2022.

Toader Cătălin a detaliat amănunțit în plângerea penală, exact cum s-au petrecut evenimentele în ultimile zile la Asociația Județeană de Fotbal:

“La data de 04.06.2022, am fost delegat să conduc jocurile de Liga a IV-a din cadrul Campionatului Județean de Fotbal Constanța, dintre echipele de juniori (arbitru asistent) respectiv seniori (arbitru central), AS VIITORUL 20 COBADIN și CS VIITORUL PECINEAGA disputat în localitatea Cobadin, jud. Constanța.

Jocurile au fost foarte disputate, ambele echipe au practicat un joc foarte bun și cu mult fair play! Scorurile jocurilor dintre echipele mai sus-menționate s-au încheiat la juniori 2-0 respectiv la seniori 1-1! Ceilalți oficiali delegați la jocurile în cauză au fost LUPU PAUL (arbitru), DUȚU BOGDAN (arbitru) și DRĂGULIN DANUȚ (observator).

La pauza dintre reprize de la jocul de seniori, l-a vestiarul de arbitri a venit dl. CARABAȘ STELIAN (persoană ce și-a exprimat dorința public să candideze la funcția de PREȘEDINTE al AJF-ului CONSTANȚA la Ședința Adunarii Generale din data de 02.07.2022), acesta ne-a salutat și ne-a urat succes la joc, după care a plecat în spatele unui gard împrjmuitor al terenului de joc aflat pe partea băncilor de rezerve, loc în care a stat până la sfârșitul jocului.

Deoarece sunt prieten și coleg cu dl. CARABAȘ STELIAN la o echipă de fotbal ce activează în Campionatul Județean de OLD-BOYS CONSTANȚA, iar la masă se aflau foarte mulți jucători de la echipa de juniori care nu îi cunoșteaua activitatea fotbalistică a sus-numitului i-am făcut o prezentare pe scurt acestuia…,,Vă prezint un jucator emblematic al fotbalului constănțean care a câștigat Campionatul Național de Fotbal cu STEAUA BUCUREȘTI și fost component al ,,GENERAȚIEI DE AUR,, , fiind convocat la echipa Națională de Fotbal a României, un jucător cu care am onoarea să fiu coleg la echipa de OLD-BOYS și mă mândresc cu asemenea oameni care au făcut istorie în fotbalul românesc cât și cel internațional!” După această prezentare dl. CARABAȘ STELIAN nu m-a completat cu nimic, servind un pahar de suc și doi mici, asta în aproximativ 15 minute, după care a salutat pe cei prezenți la masa protocolară. Menționez că nu s-au făcut discuții pe ,,tema candidaturii acestuia la Președenția AJF-ului Constanța și nici nu s-au făcut mențiuni, discuții și remarci la adresa actualei conduceri al AJF-ului Constanța.

La data de 09.06.2022, am fost contactat telefonic de către dl. GHEORGHICA IOAN – Președintele Comisiei Județene de Arbitrii Constanța, acesta m-a informat ca a fost contactat telefonic de către dl. CÂRJĂ LUCIAN SORIN – Președintele AJF Constanța spunându-i ca eu, sunt șeful de Campanie de candidatură la Președenția AJF-ului Constanța a domnului CARABAȘ STELIAN și totodată i-a transmis ca să nu mai fiu delegat la jocurile oficiale organizate de către Asociația Judeteană de Fotbal Constanța, fără un motiv întemeiat sau fără să fiu informat conform ROAF (REGULAMENTUL JOCULUI DE FOTBAL) în scris! Care este motivul de fapt și de fond de a se face un abuz împotriva mea odată cu propunerea de a fi reținut de la delegări, atât timp cât eu sunt apt din punct de vedere medical, am cotizația privind viza anuală achitată, nu sunt sub efectul unei sancțiuni sportive sau disciplinare? Acest ABUZ ÎN SERVICIU coroborat cu UZURPAREA FUNCȚIEI este cauzat de încălcarea statutului și regulamentului mizând pe funcția pe care o deține dl.Cîrjă Lucian Sorin și se ghidează după zicala ,,CINE NU GÂNDEȘTE CA MINE ESTE ÎMPOTRIVA MEA! Având în vedere cele sesizate, depun plângere penală împotriva numitului CÂRJĂ LUCIAN SORIN, domiciliat în comuna Agigea, sat. Lazu, jud. Constanța, având funcția de Președinte în cadrul Asociației Județene de Fotbal Constanța cu sediul în mun. Constanța, str. Ion Bănescu, nr.2, jud. Constanța pentru săvârșirea infracțiunilor de: ,,abuzul în serviciu”, faptă prev și ped. art. 297 alin. 1 din Codul Penal; ,,uzurparea funcției”, faptă prev și ped. art. 300 din Codul Penal – cu aplicarea art 38 alin.1 din Codul Penal”.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*