Sport

Luceafărul Amzacea din nou în fotbalul județean

Echipa de fotbal Luceafărul Amzacea a fost reînscrisă în Campionatul Județean de Fotbal, liga a VI a, după o pauză competițională de doi ani. 
Autoritățile locale din Amzacea au decis ca în acest an să reînființeze echipa de fotbal a comunei. Decizia a fost luat ținând cont de un factor important. În luna aprilie, a fost depusă la Compania Națională de Investiții, cererea de finanțare pentru construirea unui stadion nou dotat cu vestiare și tribune ce va fi amplasat în locul celui vechi. 
„Actele necesare afilierii la Asociația Județeană de Fotbal și cererea de înscriere în Campionatul Județean, ediția  2019-2020 Liga a VI a au fost depuse. Am numit un antrenor care va face selecţia jucătorilor pentru formarea echipei, cu precizarea că ne vom baza numai pe sportivi din comună. Ne dorim să atragem cât mai mulți tineri către sportul rege, știm cu toții că practicarea unui sport aduce beneficii pentru sănătate”, a declarat Constantin Radu, primarul comunei.
Administrația locală pregătește documentația pentru a schimba statutul Asociației Sportive, aceasta va fi transformată în club sportiv. 
Campionatul va debuta la începutul lunii septembrie, jucătorii din Amzacea vor îmbraca echipament sportiv în culorile alb-albastru, iar meciurile de acasă vor fi disputate pe vechiul stadion. Locuitorii sunt așteptați în număr cât mai mare pentru a susține echipa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*