Administrație locală, Sport

Echipa de fotbal juniori a Clubului Sportiv Victoria Cumpăna câștigătoarea Cupei „Neurology Clinic” 2023

În perioada 18-19 august s-a desfășurat pe stadionul Complexului sportiv „Centenar 2018” din comuna Cumpăna cea de-a treia ediție a Cupei Neurology Clinic la fotbal. Echipa de fotbal juniori a Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna, pregătită de antrenorul Vasilică Cristocea a câștigat cea de-a treia ediție a Cupei “Neurology Clinic” 2023.

Pentru a sublinia importanța practicării sportului încă din copilărie, medicul neurolog Silvia Popi organizează anual Turneul de Fotbal Juniori 2009-2010, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna. În competiție au intrat echipele: CS Victoria Cumpăna, Viva Constanța, C.S. Eforie, CFR Constanța 2009, Primavera Constanța, Callatis Mangalia.

Meciurile pe grupe s-au disputat vineri între orele 8:30-12:30 și 16:30-20:30. Pe stadionul Complexului Sportiv “Centenar 2018” din comuna Cumpăna, s-au disputat pe parcursul întregii zile, meciuri tensionate între unele dintre cele mai de succes echipe constănțene de juniori cu sportivi născuți în anii 2009-2010. Sâmbătă începând cu ora 18.30 s-au desfășurat jocurile de clasament iar la ora 20.30 finala.

Sâmbătă sera, într-o atmosferă de sărbătoare, toți cei prezenți în tribune s-au bucurat de un spectacol pe cinste, echipa CS Victoria Cumpăna jucând excelent tehnic și tactic, la final reușind să se impună cu scorul de 3 – 1 în fața echipei Primavera Constanța.

„A fost un meci aprig disputat, o adevarată finală, dar ne-am impus pentru că am fost mai buni, am luptat până la capăt, am dat dovadă de o puternică unitate de grup, demostrând, și de această dată, că suntem o echipă competitivă, capabilă să câștigăm trofee și DA, ne-am dorit cu adevărat să câștigăm acest trofeu! Am întâlnit un adversar puternic, bine pregătit, pe care am reusit să-l dominăm, am reușit să ne impunem prin jocul nostru, însă nu am fi reușit nimic fără acest public minunat care aseară a fost fantastic și ne-a încurajat pe durata întregii partide”, a transmis antrenorul Vasilică Cristocea.

Pentru echipa CS “Victoria” Cumpăna au marcat sportivii: Andrei Cojocaru, Cătălin Simion și Ștefan Tuluc. Cel mai bun jucător al finalei a fost declarat portarul echipei CS “Victoria” Cumpăna, Raul Bălan.

La festivitatea de premiere, primarul Mariana Gâju le-a făcut o surpriză copiilor campioni. Până la începerea școlii, întreaga echipă va beneficia de o tabără de vară într-o zonă de munte. O vacanță de 5 zile pe care o merită cu adevărat.

 

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*