Sport

Dinamo Bucuresti invinsa la Medgidia. Voleibalistele de la CS Medgidia au produs surpriza

Victorie spectaculoasă reuşită miercuri seară de echipa CS Medgidia, în Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din Medgidia, în etapa a 21-a din Divizia A1 la volei feminin. Formaţia pregătită de Florin Voinea și Radu Began a câştigat confruntarea cu ocupanta locului secund în clasament, Dinamo Bucureşti, cu scorul de 3:2 (25:21, 13:25, 25:21, 25:27, 15:13).
„Victorie de senzație! Fetele noastre au reușit să o învingă pe Dinamo București, într-un meci care a avut de toate! Emoție, pasiune, motivație si performanță! Dinamo pornea favorită, dar Medgidia a fost o „nucă tare” pentru voleibalistele din capitală. La final, fetele noastre s-au impus dramatic, într-un set decisiv care s-a jucat cu pulsul spectatorilor. Medgidia câștigă cu 3-2 şi strălucește în continuare pe prima scenă a voleiului feminin”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Clubul Sportiv Medgidia.
Au evoluat pentru CS Medgidia: Sara Najdic (3p) – Larisa Vasilică (16p), Gabriela Orlandea (2p), Diana Ariton (13p), Glauciele Martins Da Silva (17p), Loredana Dobriceanu (16p) şi Mihaela Albu – libero; au mai jucat: Andreea Ordeanu (3p), Marina Cojocaru, Elena Albu şi Mădălina Iacobiţă.
În etapa a 22-a, ultima a sezonului regulat, CS Medgidia va juca în deplasare, sâmbătă, 29 februarie, de la ora 17.00, cu Ştiinţa Bacău.
SURPRIZĂ LA FINALUL PARTIDEI DE MIERCURI
După superba victorie a fetelor, în sala din Medgidia a mai fost consemnat un eveniment, portarul fomaţiei de fotbal CS Medgidia, Cristian Nanu, cerând-o în căsătorie pe căpitanul echipei de volei, Elena Albu.
„Surpriză de proporții la finalul meciului cu Dinamo București! Căpitanul voleibalistelor, Ella Albu, a fost cerută în căsătorie de Cristi Crs, portarul echipei de fotbal a CS Medgidia.
Totul a fost gândit în detaliu de Cristian, care alături de staff-ul CS Medgidia a complotat în realizarea acestui moment unic și emoționant. Elena a spus „DA” în prezența familiei , dar și a sute de martori ai iubirii lor. Felicitări!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook Clubul Sportiv Medgidia.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*