Administrație locală, Sport

Cupa Mihai Viteazu la Fotbal Juniori

Primăria Mihai Viteazu în parteneriat cu Academia de Fotbal Farul Constanța organizează în perioada 18-19 iulie „Cupa Mihai Viteazu la Fotbal Juniori”.

„Cupa Mihai Viteazu la Fotbal” este un proiect pilot și se adresează copiilor din nivelul gimnazial, la două categorii de vârstă 8-11 ani și 12-14 ani.

„Proiectul are ca scop descoperirea de potențiali jucători care pot face pasul spre fotbalul de performanță dar și angrenarea copiilor în activități sportive care să îi ajute să dezvolte calități precum: spirit competițional, lucrul în echipă, fair play, ambiție”, a precizat viceprimarul cu atribuții de primar Adrian Costache.

Competiția se va desfășura la stadionul din localitate unde se vor amenaja terenuri de mici dimensiuni pentru fiecare categorie de vârstă. La eveniment vor participa echipe din localitățile Siliștea, Vulturu, Pantelimon, Târgușor și Grădina.

„Este prima dată când se organizează o astfel de competiție la nivelul comunei, în acest fel copii vor avea posibilitatea să își reprezinte comuna, ceea ce va conduce la creșterea stimei de sine dar și la responsabilizarea acestora. Evenimente de acest gen vor fi organizate în toate comunele participante, așa că pe parcursul verii copiii vor fi implicați în activități sportive”, a mai precizat edilul.

Primăria a achiziționat copiilor, echipament de joc complet cu apărători și mănuși pentru portar și va asigura suportul logistic pentru buna desfășurare a evenimentului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*