Educație, Sport

„Crosul Copiilor Cheile Dobrogei”

Asociația Sportivă Activ Pontica a organizat, pe 6 iunie, prima ediție a evenimentului „Crosul Copiilor Cheile Dobrogei”. Activitatea a reunit 50 de copii din comunele Grădina și Târgușor.

„Crosul Copiilor Cheile Dobrogei” a fost dedicat elevilor din ciclul gimnazial, elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Târgușor și ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Grădina. Crosul a fost organizat pe categorii de vârstă pentru fete și băieți.

La linia de start s-au aliniat 50 de copii cu vârste cuprinse între 12-13 ani și 13-14 ani care s-au întrecut pe o distanță de 900 de metri.

„Am inițiat această acțiune din dorința de a-i implica pe copiii din cele două comune în activități sportive. A fost o activitate unde nimeni nu a pierdut, toți am câștigat! Toți participanții au primit diplome de participare și medalii. Câștigători au primit cupe. Le mulțumesc tuturor pentru efortul depus!”, a precizat pentru publicația noastră profesorul Alexandru Dumitru.

La finalul crosului pe podium au urcat la categoria fete 12-13 ani (clasele a V a și a VI a): Locul I – Pârlog Alexandra – Școala Gimnazială Nr.1 Grădina, Locul II – Gherasim Adelina – Scoala Gimnazială Nr.1 Grădina, Locul III – Marin Maria – Școala Gimnazială Nr.1 Grădina.

La categoria băieți 12-13 ani (clasele a V a si a VI a): Locul I a ofost ocupat de Pârlog Ionuț – Școala Gimnazială nr 1 Grădina, Locul II de Sztan Darius – Școala Gimnazială Nr. 1 Târgușor iar Locul III de Basarab Dumitru – Școala Gimnazială Nr.1 Târgușor.

La categoria fete 13-14 ani (clasele a VII și a VIII a): Locul I a fost ocupat de Barbu Mădălina – Școala Gimnazială Nr. 1 Grădina, Locul II de Lucaci Roxana – Școala Gimnazială Nr.1 Târgușor, Locul III de Sandu Mihaela – Școala Gimnazială Nr. 1 Grădina.

La categoria băieți 13-14 ani (clasele a VII a și a VIII a): Locul I a fost obținut de Glavan Ștefan – Școala Gimnazială Nr. 1 Grădina, Locul II de Leancu Andrei – Școala Gimnazială Nr. 1 Târgușor iar Locul III de Frătuțu Florin – Școala Gimnazială Nr. 1 Târgușor.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Asociației Sportive Activ Pontica reprezentată de domnul Mircea Șerban. Activitatea a fost posibilă cu implicarea Primăriei comunei Grădina și a Primăriei comunei Târgușor dar și a sponsorului Decathlon Constanța.

 

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*