Sport

Constănțeanul Andrei Timaru vicecampion național la proba de dublu a Campionatelor Naționale U10 la tenis de câmp

În perioada 16-26 iunie, la Centrul Național de Tenis București au avut loc Campionatele Naționale Individuale de Vară U10, competiție organizată de Federația Română de Tenis. În cadrul acestei competiții, sportivul constănțean Andrei Timaru, legitimat la CS Tenis TDC Constanța și pregătit de tatăl său, antrenorul Doru Timaru, a obținut titlul de vicecampion național la proba de dublu. 
Andrei l-a avut coechipier pe bucureșteanul Ianis Ghiulea, legitimat la AS CS Libra Phoenix București și pregătit de profesorul Toni Popa. După trei meciuri câștigate fără mari probleme, în finala de dublu, Andrei și Ianis au întâlnit perechea formată din Nicholas Andrei Tănasă, de la CSM Brăila, și Cătălin Munteanu de la CSM Unirea Slobozia. După un prim set câștigat cu scorul de 4-0, adversarii s-au impus în setul secund cu 4-2 iar în match tie-break cu 11-9. 
Arbitrul principal al competiției a fost Cristian Ștefan, ajutat pe tot parcursul turneului de arbitrii Oana Irimescu, Corina Toader, Tudor Antonescu, Cornel Chivaru și Stelică Mușat.
„A fost o experiență minunată să pot ajunge în finala Campionatelor Naționale la U10. Mă voi pregăti în continuare la fel de intens și sper ca anul următor să pot câștiga chiar locul întâi” a declarat micul sportiv constanțean.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*