Administrație locală, Comunitate, Sport

Comuna Siliștea găzduiește Cupa „Primăverii” la Kung-Fu

Duminică 28 mai, la Centrul Cultural din comuna Siliştea, se va organiza Cupa „Primăverii” la Kung-Fu, la proba „Tuishou” şi „Erjie-Gun Fight”, la individual, pentru copii, cadeţi şi juniori, masculin şi feminin.

Cupa „Primăverii” la Kung-Fu este organizată de C.S. „Marea Neagră”, sub egida Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact, preşedinte profesor Dumitru Mocănaşu, cu sprijinul Consiliului Local şi a Primăriei din comuna Silştea. Autoritățile locale se vor ocupa de suportul logistic al concursului.

La acest concurs vor participa sportivi din mai multe cluburi, din Constanţa, Mangalia, Medgidia, Poarta Albă şi Siliştea.

Programul concursului:

  • 10.00-10.15: – Deschiderea oficială
  • 15-13.00: – Concurs la proba „Tuishou” individual
  • 00-14.00: -Pauză de masă
  • 00-16.30: -Concurs la proba „Erjie-Gun Fight” individual
  • 30-17.00: -Festivitatea de premiere

C.S. „Marea Neagră” organizează acest prim concurs în comuna Siliştea, unde funcţionează o secţie de Kung-Fu şi se antrenează copiii din localitate. Secţia este finanţată de către Conslilul Local şi Primărie, care au pus la dispoziţie sala şi au achiziţionat mai multe tipuri de echipamente sportive, reuşind să creeze toate condiţiile pentru sportivi, pentru a se antrena, gratuit.

„Este primul concurs de Kung-Fu pe care îl organizăm în această localitate şi sperăm ca în viitor să organizăm şi un campionat naţional, în funcţie de evoluţia pregătirii sportivilor din această localitate şi a rezultatelor pe care le vor obţine. Cele două probe, Tuishou (Mâini lipicioase) şi Erjie-Gun Fight (Bastonul cu două segmente), au o mare priză la sportivi, datorită spectaculozităţii acestora. Echipa din localitatea Siliştea este pregătită de domnul Cristian Timofte, instructor de Kung-Fu, centura neagră 1 Duan, care a reuşit în câteva luni de zile să pregătească o grupă de sportivi, dintre care unii foarte talentaţi şi pe care sperăm să îi avem la lotul naţional. Aducem mulţumiri pentru efort şi sprijinul total, conducerii Consliului Local şi Primăriei Siliştea, domnului primar Mihai Soare şi domnului consilier Ionaşcu Alexandru! Mult succes tuturor!”, a transmis Florin Iordănoaia, președinte C.S. „Marea Neagră”.

Intrarea la eveniment este liberă!

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*