Sport

13 medalii pentru sportivele de la CS Victoria Cumpăna, la ultimele trei competiții de gimnastică ritmică din acest an

Luna aceasta s-au desfășurat la Brașov ultimele trei competiții din acest an, la gimnastică ritmică. Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Gimnastica Ritmica împreună cu ACS Ritmic Aly Gym, Primăria Municipiului Braşov și Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane Brașov.
Lotul de gimnaste din Cumpăna, pregătite de profesor Elena Vlad, au participat la cele trei competiții în cadrul evenimentului: Cupa României, Campionatul Național de Ansambluri, Festivalul Național De Gimnastică Ritmică.
Așa cum ne-au obișnuit, sportivele s-au întors acasă cu un nou record, 13 medalii: 7 medalii de aur, 3 de argint și 3 de bronz.
Cupa României, 3 medalii :  locul 1 Cășăriu Elena, locul 2 Luțan Andrada și locul 3 Matei Miruna.
Campionatul Național de Ansambluri –  locul 1 pe echipe. Componența ansamblului: Ulrich Maya, Banciu Amalia, Luțan Andrada, Luțan Antonia, Șelaru Erika și Georgescu Bianca.
Festivalul Național de Gimnastică Ritmică – 9 medalii : 5 aur , 2 argint și 2 bronz. Caștigătoarele acestor medalii sunt:  Mihailescu Diana,  Vasiliu Ioana, Făgăraș Daria, Gene Teodora și Stochițoiu Daria.
În top10, cele mai bune gimnaste din Romania în anul 2021, Luțan Andrada s-a clasat pe locul 8.
„Minunile noastre de la gimnastică ritmică au urcat din nou pe podium. A fost un an excelent pentru micuțele noastre campioane și din nou au strălucit pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Felicitări, copii minunați, pentru fiecare secundă, minut, oră dedicate antrenamentelor și performanței, felicitări Elena Vlad pentru dăruire, răbdare și încrederea investite în micuțele campioane. Cumpăna este alături de voi!”, este mesajul transmis de primarul Mariana Gâju.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*