Social

A inceput Saptamana Nationala a Voluntariatului

in perioada 09-15 mai 2011 se desfasoara la Medgidia cea de-a V-a editie a Saptamanii Nationale a Voluntariatului. Saptamana a debutat cu o conferinta de presa cu participarea asociatiilor de voluntari si a fundatiilor din Medgidia, a institutiilor de presa locale si reprezentantii Serviciului de Asistenta Sociala Comunitara din cadrul Primariei Medgidia. 
Conferinta a fost deschisa de primarul Marian Iordache, care i-a invitat pe toti voluntarii sa participe la activitatile din aceasta saptamana, iar alaturi de acestia sa se implice si  alte persoane care nu sunt membre in nicio organizatie de voluntariat. ,,Este foarte frumos ca va implicati in activitati ce au ca scop ajutorarea categoriilor defavorizate, prin actiuni si proiecte demarate de asociatiile pe care le reprezentati. Eu va urez succes in continuare si putere de munca pentru a va duce la indeplinire proiectele”, a spus edilul. 
intalnirea a continuat cu prezentarea activitatilor fiecarei asociatii. Au  fost prezenti reprezentanti ai urmatoarelor organizatii: Asociatia Voluntarilor din Medgidia, Fundatia World Vision, Fundatia Tuna, Crucea Rosie, Fundatia Star Hope, Amare Dadentza, Gaia Animali Ambienti. 
Saptamana Voluntariatului va continua marti cu spectacolul ,,Diversitatea etnica si voluntariatul”, ce are ca scop promovarea culturii minoritatilor etnice.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*