Reportaje

Zilele Medgidiei – atac la buzunarele participantilor

Cei peste 40.000 de locuitori din Medgidia au avut prilejul sa sarbatoreasca zile si nopti la cea de-a X-a editie a Zilelor Medgidiei”. Mai cu bune, mai cu rele, oamenii au dansat si s-au distrat in Piateta Decebal, din centrul orasului. Parerile sunt si in acest caz impartite…

Redactor: Cat de bine a fost organizata cea de-a X-a aniversare a municipiului?

Gina Preda, 29 de ani, receptioner: in general organizarea a fost buna insa anul acesta m-a deranjat faptul ca au fost prea multe standuri comerciale si din aceasta cauza drumurile au fost inchise”.

Thomas Thal, 75 de ani, pensionar: Locul de desfasurare este frumos, atractiv, in vazul lumii insa organizatorii se pare ca nu s-au gandit la parcari. Am fost nevoit sa parchez in fata Politiei in timpul Zilelor orasului”.

Aurelia Neagu, 41 de ani, vanzator: Este mai bine in centrul orasului. Nu imi placea cand manifestarea avea loc in zona Patratel. Mi se pare un loc dosnic, izolat”.

Anisoara Irimia, 38 de ani, femeie de serviciu: Cantaretii care au urcat pe scena anul acesta mi-au placut foarte mult. imi pare bine ca a fost organizat spectacolul in centru deoarece este mai aproape de casa. Preturile au fost cam piperate pentru buzunarul nostru. Avand in vedere ca are loc o data pe an, le-am acceptat asa cum au fost”.

Adrian Rotaru, 18 ani, elev: Au fost multe nume noi pe scena ceea ce este un lucru bun. Scena a fost amplasata bine, in anii trecuti nu prea mergeam pentru ca era distanta mare pana la stadion”.

Dainuta Stirbu, 52 de ani, functionar: ν ascult manele si manelistii care au urcat la aceasta editie a Zilelor Medgidiei nu mi-au fost pe plac. Amplasarea scenei in centrul orasului este buna insa din cauza standurilor numeroase a fost multa aglomeratie si mizerie”

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*