Educație, Social, Sport

Ștafetă pentru Educație în comuna Castelu

Asociația Reality Check organizează, cu sprijinul Școlii și al Primăriei Castelu, sâmbătă 8 octombrie, începând cu ora 11.00, evenimentul comunitar Ștafeta pentru Educație. Loc desfășurare: Sala de sport din strada 1 Mai, localitatea Castelu.

Peste 500 de copii din comuna Castelu vor alerga pentru educație.

Evenimentul are ca scop atragerea copiilor către școală prin intermediul activităților sportive și vor participa copii din întreaga comună. Totodată prin eveniment se urmărește promovarea importanței educației, sportului și toleranței.

“Ștafeta pentru Educație” este un eveniment din cadrul proiectului “Împreună pentru o viață mai bună în Castelu”, derulat de Asociația Reality Check în parteneriat cu Primăria Comunei Castelu, Fundația Noi Orizonturi și Asociația Pe Stop, cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Scopul proiectului este îmbunătățirea sistemică a modului în care sunt oferite și accesate serviciile publice destinate grupurilor vulnerabile din comuna Castelu, în vederea creșterii incluziunii sociale a populației vulnerabile de romi, a reducerii inegalităților și a dezvoltării întregii comunități, pe termen lung.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*