Administrație locală, Comunitate, Sport

Vară plină de activități pentru copiii din comuna Grădina

Vacanța de vară se apropie de final, iar copiii din comună se vor întoarce la școală cu amintiri frumoase pe care le-au creat de-a lungul verii. Administrația locală a oferit copiilor execursii în parcul de distracții Aqua Magic și i-au înscris în competiția sportivă Cupa Satelor care s-a desfășurat în șase localități din județ.

În lunile iulie și august, copiii din nivelul gimnazial, la două categorii de vârstă 8-11 ani și 12-14 ani au participat la proiectul pilot „Cupa Satelor la Fotbal” care s-a desfășurat în localitățile  Siliștea, Vulturu, Pantelimon, Târgușor, Grădina și Mihai Viteazu. Autoritățile locale au achiziționat copiilor, echipament de joc complet cu apărători și mănuși pentru portar și au asigurat transportul copiilor în fiecare localitate organizatoare. De asemenea a asigurat suportul logistic pentru buna desfășurare a evenimentului în localitatea Grădina în perioada 23-24 august.

„Competițiile sportive au fost benefice pentru copiii din comuna noastră, a fost o vară plină de activități în care au făcut sport, au legat noi prietenii cu copiii din localitățile participante și aș putea adauga că în acest fel unii dintre ei și-au descoperit talentul și pasiunea pentru fotbal. Sunt mândră ei și îi felicit pentru că au decis, ca în această vară, să stea pentru câteva ore bune departe de ecranele telefoanelor și ale televizoarelor”, a declarat pentru publicația noastră primarul Gabriela Iacobici.

Începutul și sfârșitul vacanței i-a găsit pe copiii din comună în parcul de distracții Aqua Magic din Constanța. Astfel, în luna iunie și în luna august, aproximativ 100 de copii au mers în excursie în parcul acvatic. Costurile pentru deplasare au fost suportate de Primăria Grădina.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*