Comunitate, Educație, Sport

Săptămâna Europeană a Sportului marcată de Tinerii din comuna Peștera

Vineri 29 septembrie, străzile localității s-au umplut de culoare și au răsunat de galsurile tinerilor și copiilor care au participat la evenimentul „Cros – Alergare în Peștera”. Evenimetul a fost organizat de Peștera Youth.

Competiția sportivă a făcut parte din Săptămâna Europeană a Sportului și a coincis cu Ziua Tinerilor din Mediul Rural, ocazie cu care organizatorii au dorit să sărbătorească energia, vitalitatea și potențialul tinerilor din comună.

La linia de start s-au aliniat peste 70 de copii și tinerii îmbrăcați în alb. Aceștia au alergat pe o distanță de aproximativ 2 kilometri pe traseul: Intrarea în Peștera, Strada Izvorului capul satului, până la intersecția Străzii Izvorului cu Strada Pietrenilor. Primii 20 de alergători care au ajuns la linia de finiș au primit diplome de onoare. Și ceilalți participanți au avut parte de o experiență de neuitat, organizațorii au pregătit surprize și distracție pe cinste pentru toți participanții.

„Azi, străzile satului nostru au răsunat de aplauze, încurajări și veselie! Cu peste 70 de tineri entuziaști alergând împreună, am transformat Peștera într-o adevărată scenă de celebrare a sportului și comunității! O mulțumire uriașă tuturor celor care au făcut acest eveniment posibil: tinerilor alergători pentru determinarea lor, localnicilor care au ieșit să îi susțină și să îi felicite, voluntarilor și poliției locale care s-au asigurat că totul se desfășoară în siguranță. Spectacolul de fumigene a adăugat o notă magică, iar marcajul #ZTMR (Ziua Tinerilor din Mediul Rural) pe mâinile participanților a subliniat importanța și unitatea acestei zile speciale. Acest eveniment a fost nu doar o sărbătoare a sportului, ci și a spiritului comunitar! Mulțumim că ne-ați făcut să simțim că suntem cu adevărat activi și uniți, în spiritul Săptămânii Europene a Sportului – #BeActive. Așteptăm cu nerăbdare următoarele aventuri împreună!” este mesajul transmis de reprezentanții Peștera Youth.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*