Administrație locală

Proiecte pentru asfaltarea a peste 11 kilometri de drumuri în Săcele

La începutul lunii noiembrie, autoritățile locale din Săcele au depus la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în cadrul Programului Național de Investiții Anghel Saligny, două proiecte pentru modernizarea infrastructurii rutiere din localitate.
Primăria Săcele vrea să obțină finanțare de la Guvern pentru proiectul –  Asfaltare străzi în comuna Săcele – Sud 2, județul Constanța. Pentru realizarea acestei investiții au fost depuse două cereri de finanțare.
În prima cerere au fost solicitate fonduri pentru modernizarea drumurilor publice din interiorul localității pe o distanță de 8970,54 metri liniari și asigurarea accesului la proprietăți. Valoarea lucrărilor se ridică la suma de 16.483.947,11 lei.
Ce-a dea doua cerere de finanțare vizeză asfaltarea drumurilor publice din interiorul localităților pe o lungime de 2731,51 metri liniari și asigurarea accesului la proprietăți. Valoarea investiției este de 4.862.120,28 lei.
„Prin aceste două proiecte se vor asfalta peste 11 kilometri de străzi în localitatea Săcele. Durata de implementare a obiectivului de investiții este de 22 de luni”, a precizat primarul, Ion Oprea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*