Administrație locală

Consilierii locali din Mihai Viteazu reuniți în ședință de Consiliu Local

Aleșii locali s-au reunit pe 26 ianuarie în ședință ordinară pentru a dezbate proiectele de hotărâre inițiate de primarul Gheorghe Grameni.
În cadrul întâlnirii consilierii locali au dezbătut și au aprobat cele zece proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi:
1.Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prinn licitație publică a unui lot de 1000 metrii pătrați, teren liber situat în intravilanul localității Mihai Viteazu, strada Dorului, Lot 5, precum și a raportului de evaluare. 
2.Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui lot de 932 metrii pătrați teren liber situat în intravilanul localității Mihai Viteazu, strada Principală, nr. 15, lot 1, precum și a raportului de evaluare.
3.Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării prin licitație publică a unui lot de 854 metrii pătrați teren liber situat în intravilanul localității Mihai Viteazu, strada IL Caragiale, FN, precum și a raportului de evaluare 
4.Proiect de hotărâre privind aprobarea burselor de merit pentru elevii din cadrul Liceului Tehnologic Mihai Viteazu.
5.Proiect de hotărâre privind aprobarea repartizării în anul 2022 a unor fonduri din bugetul local pentru completarea fondurilor proprii ale Parohiei Mihai Viteazu – achiziției scaune bisericești (strane) pentru Biserica Ortodoxă din localitatea Mihai Viteazu.
6.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic “Schimbarea destinației în substație de ambulanță prin extinderea corpului C1 și construcție hală cu funcțiunea de garaj auto” precum și indicatorii tehnico-economici.
7.Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr.57/30.06.2021 privind aprobarea prelungirii contractului de închiriere cu nr.CR 3026/05.04.2001 încheiat cu Compania Telekom Romanian Mobile Comunications S.A.
8.Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării și completării HCL 84 – 86 din 24.11.2011 și 96 – 99 din 21.12.2021.
9.Proiect de hotărâre privind aprobarea completării și actualizării inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Mihai Viteazu.
10.Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului tehnic “Extindere rețea alimentare cu apă pe străzile Nordului, Merilor, Plugarilor, extindere rețea de canalizare pe strada Nordului în localitatea Sinoe, comuna Mihai Viteazu, județul Constanța” și a indicatorilor tehnico-economici.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*