Sport

Sarbatoare la Silistea

Joaca fotbal doar din placere, fara nicio pretentie financiara, au conditii pe care multe echipe din Romania ar fi invidioase, iar la fiecare meci disputat acasa nu lipsesc de pe teren mingiile de Champions League! Nu este vorba de vreo echipa din ligile superioare de fotbal, ci de formatia din localitatea Silistea din Constanta. Cu un parcurs aproape perfect, Steaua Sperantei Silistea, s-a clasat pe primul loc la sfarsitul sezonului si a reusit sa promoveze in liga a patra!
21 de victorii, 2 egaluri si doar 3 infrangeri, este parcursul aproape perfect pe care Steaua Sperantei Silistea l-a reusit in acest sezon. Echipa a jucat ultimul meci acasa, impotriva ocupantei locului 9 din clasamentul seriei Nord, Pescarusul Girliciu. Pentru a fi siguri de prima pozitie, care era amenintata de formatia din localitatea Mihai Viteazu, Silistea avea nevoie de victorie. Gazdele nu au avut niciun moment emotii pentru rezultat, controland partida inca de la startul jocului. Steaua Sperantei Silistea a terminat meciul cu un veritabil scor de tenis: rezultat final 7-1, iar acum fotbalistii condusi de antrenorul Izmir Abdulgani si managerul Bogdan Ionut Chirita se pregatesc sa dea piept in sezonul viitor cu formatii mult mai bune.
Dupa meci, s-a declansat fiesta la Silistea! Echipa, impreuna cu suporterii au sarbatorit pana tarziu, iar la petrecere nu au lipsit sampania, tortul si focul de artificii! 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*