Sport

Gimnastele C.S. “Victoria” Cumpăna pe podium la Campionatul Balcanic de Gimnastică Ritmică din Muntenegru

În perioada 14-17 septembrie 2023, în orașul Budva din Muntenegru, s-a desfășurat prima ediție a Campionatelor Balcanice de Gimnastică Ritmică, competiție la care au participat sportive din 11 țări.

În ultima zi a competiției, echipa de ansamblu a Clubului Sportiv “Victoria” Cumpăna, a reușit să obțină alte 2 medalii de argint: Locul 2 la individual compus, și Locul 2 în finala de 5 cercuri.

Echipa României a obținut medalia de aur în clasamentul pe națiuni, din această echipă a făcut parte și ansamblul clubului nostru!

Din componența ansamblului fac parte sportivele Ulrich Maya, Georgescu Bianca, Matei Miruna, Luțan Andrada, Luțan Antonia și Banciu Amalia.

Astfel, sportivele noastre au obținut la Campionatul Balcanic de Gimnastică de la Budva din Muntenegru un total de 5 medalii: 2 medalii de aur și 3 medalii de argint.

„Felicitări, dragile noastre! Ați pus din nou numele comunei Cumpăna pe cele mai înalte trepte ale podiumurilor internaționale! România este mândră de voi! Vă mulțumim!”, a transmis primarul Mariana Gâju.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*