Social

Primăria municipiului Medgidia își premiază cetățenii

Primăria Municipiului Medgidia continuă tradiția demarată încă din anul 2017 de a premia cetățenii majori, tinerii proaspăt căsătoriți și cuplurile care au aniversat nunta de argint și nunta de aur. 
Din păcate, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, administrația locală nu a mai putut organiza nici anul acesta evenimente festive pentru a sărbători așa cum se cuvine astfel de momente importante din viața comunității.
Astfel, în perioada 20 – 22 octombrie 2021, beneficiarii care au depus solicitări în acest sens, au putut să își ridice premiile de la Centrul de Informare Cetățeni.
Totodată beneficiarii premiilor nuntă de aur și nuntă de argint, care au depus solicitări, au primit la domiciliu diplomele, buchete de flori și sumele aferente. 
În cazuri speciale, la solicitarea beneficiarilor, Primăria Municipiului Medgidia poate distribui, la domiciliul acestora, premiile aferente. Solicitările pot fi făcute la numărul de telefon 0241 812 300, interior 147 sau pe pagina de facebook a instituției Primăria Municipiului Medgidia.
Modificarea Statutului Municipiului Medgidia, în anul 2017, prin hotărâre de Consiliu Local, a permis premierea până în acest moment a unui număr de: 1011 cetățeni majori; 720 cupluri tineri căsătoriți; 396 cupluri nuntă de argint; 295 cupluri nuntă de aur.
Aceștia au beneficiat de premii în valoare de 500 lei, 1500 lei, respectiv 1000 lei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*