Social

Festivitate de incheiere a anului scolar in comuna Gradina

Invitati la Caminul Cultural din localitatea Gradina, miercuri, 14 iunie 2017, copiii, parintii, bunicii, cadrele didactice, reprezentanti ai institutiilor locale au participat impreuna cu edilul comunei Gradina, Gabriela Iacobici, incepand cu ora 9:00, la festivitatea de incheiere a anului scolar 2016-2017.
Inchiderea de an scolar, bilant sentimental al intregului an de invatamant si al cunostintelor acumulate, marcheaza finalul unui capitol important din viata. Ultima zi de scoala, ultimul clopotel inainte de vacanta aduc emotie si bucurie in sufletul copiilor, cadrelor didactice, parintilor si bunicilor, partasi ai clipelor de ramas bun. Cand toate invatamintele din an s-au asezat la baza personalitatii fiecarui copil este timpul si momentul oportun pentru rasplatirea eforturilor depuse.
Timid sau cu regret, chemati de cadrele didactice, au pasit pe scena copiii de la clasa zero pana la cei de clasa a VIII a, castigatori ai premiilor I, II, III sau Mentiune. Fiecarui copil, in urma discursului si cuvintelor calauzitoare ale cadrelor didactice indrumatoare, i s-a inmanat diploma, premiul ce consta in carti si pozele ce ii vor aminti de colegi si de acest moment de bucurie.
Edilul, Gabriela Iacobici, cea care in activitatea de conducere administrativa a comunei Gradina tine mereu cont si pune in fruntea prioritatilor necesitatile copiilor, le-a fost alaturi in aceasta zi importanta. Edilul le-a multumit cadrelor didactice pentru implicare, daruire, corectitudine si exigenta, parintilor pentru sprijinul moral, si nu in ultimul rand consilierilor si personalului Primariei pentru acordul dat tuturor activitatilor dedicate copiilor-viitorul comunei. Gabriela Iacobici le-a multumit copiilor pentru bucuria adusa si i-a felicitat pentru rezultatele obtinute si pentru responsabilitatile asumate, i-a incurajat spre un viitor frumos si demn si le-a urat reusite profesionale si personale.
In cadrul festivitatii de premiere s-au mentionat si absolventii Scolii de Canto si Dans, Editia a-IV-a, rezultatele deosebite acumulate de-a lungul celor patru editii, cursurile, echipa, obiectivele si oportunitatile si costumele special confectionate pentru copii.
Cei prezenti au avut parte de un program artistic oferit de absolventii celei de-a IV-a Editie a Scolii de Canto si Dans compus din: dans popular, canto muzica internationala-spaniola, dans latino, canto muzica internationala-italiana si dans hip-hop.
Incheiat cu lacrimi de fericire, de emotie sau cu tristetea clipei de ramas bun, anul scolar a luat sfarsit iar vacanta de vara abia a inceput si a inlocuit orele de curs cu orele de joaca si odihna.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*