Comunitate, Social

Excursie la Aqua Park Eforie pentru copiii din Tuzla

Ultima lună de vacantă a adus bucurie în sufletele copiilor din Tuzla. Primarul Reșit Taner le-a oferit o zi magică în parcul acvatic Aqua Park din Eforie Nord. Micii locuitori ai comunei au fost însoțiți de voluntari din rândul părinților.

Aproximativ 200 de copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 16 ani din comuna Tuzla au răspuns invitației primarului Reșit Taner și au petrecut o zi de neuitat la parcul acvatic Aqua Park din Eforie Nord. În urma anunțului s-au înscris mulți copii astfel încât autoritățile locale au organizat excursia pentru două zile consecutiv, pe 22 și 23 august. Grupurile de copii au plecat din parcarea Primăriei Tuzla. Înscrierile au fost făcute doar de părinți sau tutori și fiecare grup de zece copii a avut un însoțitor voluntar din rândul părinților.

“Bucuria copiilor este cea mai mare răsplată! După doi ani de pandemie, am reușit să asigurăm din nou o porție de bălăceală și distracție copiilor noștri. Pe această cale doresc să mulțumesc în primul rând echipei Aqua Park Eforie, însoțitorilor pentru sprijinul acordat și nu în ultimul rând copiilor care au dat dovadă de disciplină, prin urmare nu am avut parte de incidente neplăcute” a transmis primarul Reșit Taner.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*