Social

Elevii din Navodari au primit rechizite in prima zi de scoala

La fel ca in fiecare an de cand Nicolae Matei a fost ales primar al orasului Navodari, in prima zi de scoala prescolarii, scolarii si elevii de liceu din localitate sunt asteptati cu rechizite si ghiozdane de catre dascali si conducerea orasului. 
Luni, primarul Nicolae Matei a ales sa participe la toate activitatile desfasurate cu prilejul deschiderii noului an scolar in fiecare institutie de invatamant din oras. Alaturi de elevi, edilul si-a amintit, cu mari emotii, de perioada cand, personal, pasea in sala de clasa in prima zi de scoala si le-a urat celor care incep un nou an scolar multa putere de munca si le-a cerut ca pentru viitoarele examene sa se pregateasca mult mai mult. 
Potrivit primarului, in acest an au fost distribuite, in total, 4.950 de ghiozdane cu rechizite, toate aranjate pentru fiecare categorie de elev ce isi desfasoara activitatea in institutiile de invatamant din orasul Navodari.  
Cu aceasta ocazie, Nicolae Matei precizeaza ca, desi este o perioada dificila pentru toata lumea, administratia incearca sa ajute atat familiile care au venituri reduse si le ofera rechizite, dar si celor care provin din familii care nu suporta atat de greu efectele crizei. „incercam sa nu facem diferente intre copii si familiile lor. 
Proiectul este unul care se adreseaza tuturor celor inscrisi intr-o forma de invatamant general si pentru care exista proiect de hotarare aprobat de Consiliul Local. Chiar daca efectele crizei sunt resimtite in toate domeniile de activitate, am prevazut fonduri la acest capitol inca de la inceputul anului. Ca la fiecare inceput de an scolar le urez tuturor sa aiba putere de studiu si sa trateze cu mult mai multa seriozitate activitatile scolare, astfel incat rezultatele de la finalul acestui an sa fie mult mai bune decat cele pe care le-am vazut cu totii la examenele desfasurate in vara acestui an”, declara primarul Nicolae Matei. 
Mai trebuie spus ca administratia locala condusa de primarul Nicolae Matei a demarat acest program inca din primul an de mandat, respectiv din anul 2008, ocazie cu care edilul merge la festivitatile prilejuite de deschiderea noului an scolar in toate institutiile de invatamant. „Stiti deja ca sunt unul dintre cei care incurajeaza educatia si performanta in acest domeniu. Am premiat excelenta ori de cate ori am avut ocazia si o voi face de fiecare data cand un elev al localitatii ne va face mandri de orasul nostru”, a completat primarul Nicolae Matei.   
                   

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*