Sănătate

Crucea Rosie Germană în vizită la Medgidia

În perioada 23 – 28 mai, municipiul Medgidia și Subfiliala Crucea Roşie Medgidia au fost gazdele unei delegații a Crucii Roşii Germania.
Colaborarea şi proiectele comune se menţin de aproximativ şase ani, implicarea constantă a Crucii Roșii Germania în comunitatea din municipiul Medgidia aducând beneficii de fiecare dată, în mod special prin dotările Spitalului Municipal Medgidia şi atenţia acordată stării de confort a pacienţilor.
În ultimii şase ani au fost renovate şi dotate mai multe secții ale Spitalului Municipal Medgidia datorită implicarii constante a Crucii Roșii Germania sub coordonarea Crucii Roşii Frankfurt şi a colaborării fructuoase pe care o are cu Subfiliala Crucea Roşie Medgidia.
Şi de această dată donaţiile au constat în mobilier, instrumentar și alte bunuri donate spitalului, venind astfel în sprjinul pacienţilor şi totodată ca un suport pentru persoanele aflate în situaţie de risc social şi vulnerabilitate de pe teritoriul municipiului Medgidia.
„Suntem onorați atât de prezența lor la Medgidia, cât și de grija pe care voluntarii o acordă fiecărui transport în parte. Le mulţumim prietenilor noştri din Germania pentru solidaritatea de care dau dovadă, fiind prezenţi activ faţă de nevoile noastre! Mulţumesc Primăriei Municipiului Medgidia pentru tot sprijinul acordat, respectul şi recunoştinţa comună faţă de sprijinul Crucii Roşii Germane”, a declarat Tamara Nichita, preşedinte Subfiliala Crucea Roşie Medgidia. 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*