Reportaje

VIZITA SENATORULUI CONSTANTIN D. ONACA LA CERNAVODA

in data de 17.10.2006, senatorul Constantin D. Onaca a facut o vizita la Cernavoda. Acesta a fost invitat la o sedinta in incinta primariei avand astfel ocazia de a cunoaste Strategia de Dezvoltare locala a orasului Cernavoda. De asemenea, la sedita au asistat jurnalisti din presa scrisa din Bucuresti. Sedinta a fost deschisa de catre domnul senator Onaca, cu un discurs de multumire pentru invitatie afirmand faptul ca datoria sa este de a promova valorile europene, si de a evalua oportunitatile neexploatate la maxim.

Domnul viceprimar al orasului Cernavoda a preluat cuvantul, descriind orasul si modul in care acesta a evoluat. Strategia de dezvoltare a orasului a fost prezentata pas cu pas si explicate in amanuntit obiectivele urmarite de primaria orasului, astfel incat Cernavoda sa evolueze din ce in ce mai mult.

Domnul senator Constantin Onaca s-a aratat destul de multumit de planul de dezvoltare, afirmand chiar ca va sprijini realizarea obiectivelor. Domnia sa a venit chiar si cu cateva idei, cum ar fi, utilizarea ca obiectiv turistic al canalului si a Dunarii. Acesta a afirmat faptul ca judetul Constanta este pe locul 4 in tara ca venit pe cap de locuitor, iar Cernavoda este orasul clasat pe primul loc in judet, ca venit pe cap de locuitori. Iar pentru ca nu se putea evita subiectul Centralei Nucleare, domnul Marculescu N. Viorel director C.N.E INVEST cat si consilier, a preluat cuvantul, explicand astfel cat de importanta este Centrala si cat de ieftin se vinde atat energia electrica, cat si cea termica. Senatorul Constantin Onaca s-a aratat multumit de felul in care a progresat orasul Cernavoda, si a promis ca va ajuta aceasta localitate pentru ca merita cu adevarat.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*