Politic

Dragnea da asigurari ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise NU va fi modificata: Poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a dat asigurari, marti, ca Legea care interzice fumatul in spatiile inchise nu va fi modificata in Parlament, in ciuda unor propuneri de modificare aflate in dezbaterea Comisiei de sanatate a Camerei.
„Am discutat si ieri (luni, n.r.) in grup si despre acest lucru si nu am luat aplauze. Eu le-am adus aminte colegilor mei si va aduc aminte si dvs. ca aceasta lege a fost deblocata de mine, dupa ce a fost blocata foarte mult timp, chiar daca unii colegi nu au fost fericiti. Am spus atunci ca este o lege utila, chiar daca este o lege dura, chiar daca o sa fie suparati cei care sunt fumatori ca si mine”, a spus Dragnea, intrebat despre propunerile de modificare a legii in vigoare, aflate in dezbateera Comisiei de sanatate a Camerei.
„Trebuie sa ne gandim la doua lucruri importante: la sanatatea copiilor si a celor care nu fumeaza si chiar si la sanatatea noastra, a celor care fumam, ca poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu pagubos”, a adaugat Dragnea.
El a aratat ca le-a transmis deputatilor PSD ca nu si-a schimbat parerea fata de aceasta lege si ca, in consecinta actul normativ nu va fi modificat.
„Si le-am spus ca eu nu mi-am schimbat parerea. Nu vad de ce trebuie sa modificam legea. In consecinta pozitia mea este foarte clara si anume ca legea trebuie sa ramana nemodificata”, a spus Dragnea.
Intrebat ce se va intampla cu parlamentarii PSD care nu vor asculta recomandarea sa, Dragnea a raspuns: „O sa le iau tigarile. Aceasta lege nu va fi modificata”.
Sursa: www.mediafax.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*