Administrație locală, Lucrări de interes local

Străzile Aluniș și Pelinului din Cobadin vor fi reabilitate

Primăria Cobadin a inițiat, pe platforma Sistemul Electronic (SEAP) de Achiziții Publice, procedura de achiziție privind execuția lucrărilor pentru implementarea investiției publice: „Reabilitare strada Aluniș și strada Pelinului din localitatea Cobadin, județul Constanța”.

„În ultimii ani am reușit să înscriem comuna Cobadin pe drumul corect al dezvoltării. Împreună cu echipa din Primărie, am atras fonduri europene și guvernamentale de milioane de euro, cu care am demarat proiecte importante pentru oameni. Multe investiții au fost finalizate, iar altele se află în implementare astfel încât să putem îmbunătăți substanțial viața oamenilor din comuna noastră. O nouă investiție va fi demarată în curând, este vorba despre reabilitarea străzilor Aluniș și Pelinului din localitatea Cobadin. Lucrările se vor realiza cu fonduri de la bugetul local”, a declarat primarul Cristian Telehoi.

Investiția „Reabilitare strada Aluniș și strada Pelinului din localitatea Cobadin, județul Constanța” are ca scop modernizarea celor două străzi existente din intravilanul comunei prin îmbunătățirea condițiilor de trafic (auto și pietonal) și creșterea siguranței rutiere. În cadrul proiectului sunt propuse a se reabilita străzile Aluniș și Pelinului ce au o lungime cumulată de 1.405,45 metri liniari. Lucrările presupun asfaltare, amenajare canale de preluare a apelor pluviale și construire accese către proprietăți.

Conform anunțului simplificat publicat pe SEAP, valoarea totală estimată a investiției se ridică la suma de 3.007.220,37 lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31 mai 2024, data la care vor fi deschise ofertele depuse de societățile participante la licitație.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*