Lucrări de interes local

Lucrări de renovare a școlii gimnaziale din Tuzla

Vara este perioada din an în care elevii sunt în vacanță pentru trei luni de zile. Profitând de această situație autoritățile locale din Tuzla pregătesc instituțiile de învățământ pentru începerea noului an școlar.

În plină vacanță de vară autoritățile locale din Tuzla au demarat o serie de lucrări de renovare a școlii gimnaziale din localitate. De altfel, startul pregătirilor pentru noul an școlar a fost dat prin amenajarea unei parcări în sprijinul părinților care își aduc copiii cu mașina la școală. Parcarea a fost amenajată pe strada Școlii cu scopul de a fluidiza traficul la orele de vârf în timpul cursurilor.

“Deschiderea noului an școlar se apropie, prin urmare după amenajarea unei parcări pentru îmbunătățirea traficului zonal am început lucrările de renovare în interiorul școlii necesare în vederea desfășurării cursurilor în condiții optime”, a precizat primarul Reșit Taner.

Fonduri guvernamentale pentru modernizarea infrastructurii rutiere

Primăria Tuzla a primit de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Programul Național de Investiții suma de 13.000.000 de lei pentru realizarea proiectului “Modernizare și reabilitare străzi locale în comuna Tuzla, județul Constanța”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*