Educație, Lucrări de interes local

Instituțiile de învățământ din Saligny în atenția autorităților

Autoritățile locale din Saligny pregătesc în această perioadă instituțiile de învățământ pentru începerea noului an școlar, pe 5 septembrie.

„Se lucrează intens pentru ca elevii să beneficieze de condiții optime pentru desfășurarea activității. Am alocat fonduri de la bugetul local pentru lucrările de reparații și de igienzare a școlii și grădinițelor de pe raza comunei”, a precizat primarul Ion Beiu.

Printre lucrările efectuate de autoritățile locale în acestă vară de numără: igienizarea sălilor de clasă, zugrăvire unde a fost cazul, reparații la grupurile sanitare interioare, înlocuirea acoperișului de la grupul sanitar exterior al Școlii  gimnaziale din Saligny. Pentru ca elevii să își desfășoare orele de educație fizică în aer liber a fost marcată suprafața de joc a ternului din curtea școlii. De asemenea a fost toaletată curtea interioară a instituției de învățământ.

Toate unitățile educaționale vor fi pregătite până pe 5 septembrie, iar odată ce clopoțelul va suna pentru prima dată, elevii vor păși în sălile de clasă pentru o nouă căltorie în care vor explora noi cunoștințe.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*