Administrație locală, Lucrări de interes local

Amenjare locuri de joacă în comuna Independența

Autoritățile locale din Independența au în plan amenajarea unor locuri de joacă în toate satele comunei iar în acest sens au fost făcute demersurile necesare pentru realizarea lucrărilor.

„Suntem în faza de obținere a autorizației pentru amenajarea spațiilor de joacă în satele: Independența, Fântâna Mare, Movila Verde, Olteni, Tufani. Parcurile de relaxare vor fi identice, suprafața terenului pe care vor fi amenajate este de 210 metri pătrați. Pentru siguranța copiilor, lucrările de instalare a echipamentelor de joacă vor fi executate de o firmă autorizată ISCIR”, a transmis primarul Cristea Gâscan.

Realizarea parcurilor de relaxare și a terenurilor de joacă pentru copii presupun lucrări de amenajare a terenurilor în suprafață de 210 metri pătrați; instalarea echipamentelor de joacă: un balansoar, un carusel cu cinci locuri, două leagăne duble, un complex de joacă; montarea elementelor de mobilier: două bănci de odihnă și un coș de gunoi.

Investiția se va realiza cu fonduri de la bugetul local.

Amenajarea terenului de fotbal din Independența realizată cu sprijin financiar de la bugetul local

„În urma solicitărilor primite de la reprezentanții Asociației Sportive din comună am decis să le acordăm sprijin financiar pentru amenajarea terenului de fotbal. Alocarea fondurilor a fost necesară pentru desfășurarea competițiilor sportive ale echipei de fotbal”, a mai precizat primarul Cristea Gâscan.

Pentru buna desfășurare a meciurilor de fotbal în Campionatul Județean, Asociația Sportivă Independența a realizat lucrări de amenajare a terenului de fotbal din localitate. Astfel a fost împrejmuit cu gard terenul și vor fi amplasate două containere ce vor fi folosite ca vestiare pentru gazde și oaspeți.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*