IT

Inaugurarea laboratorului de informatica, la Vulturu

Primarul din Vulturu, Marius Berbec: &Fac un apel mcredinta, umanitate si buna intelegere. La multi ani si sanatate in noul an”

Primaria, Consiliul Local Vulturu, cadrele didactice si elevii au ianugurat luni, 8 decembrie, un nou laborator de informatica in unitatea de invatamant.

Sala este dotata cu 16 computere, oferite de Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Primarul Berbec a declarat ca echipamentele nu sunt destinate exclusiv profesorilor de informatica, ci elevilor: &Trebuie ca si profesorii de la celelalte discipline sa isi susina cursurile pe aceste echipamente care sunt destinate, in primul rand, copiilor”. Ministerul Educatiei a pregatit pentru scolile din satele si comunele Romaniei un proiect de infiintare a 2.000 de centre informationale plasate in locuri publice de acces, respectiv holul scolii, unde elevii sa aiba acces nelimitat si sa utilizeze internetul.

in alta ordine de idei, autoritatile au declarat ca Mos Craciun daruieste copiilor si batranilor din localitate daruri consistente, in cadrul unor serbari speciale. Centrul localitatii Vuturu deja a fost impodobit de sarbatoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*