Administrație locală, Investiții

Peste 4 kilometri de drumuri din Gârliciu vor fi asfaltate

Primarul Anica Tufă va semna la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației contractul de finanțare pentru reabilitarea drumurilor din comună pe o lungime de peste 4 kilometri.

Prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, derulat de Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, autoritățile locale au obținut 7.500.000 de lei pentru implementarea proiectului „Reabilitare și modernizare drumuri în comuna Gârliciu, județul Constanța”.

„Am fost informați de către minister că luna viitoare vom semna contractul de finanțare. Am prins în proiect străzile pe care există introdusă rețeaua de canalizare, aceasta fiind una dintre condițiile solicitate în ghidul de finanțare, dar și străzile care le traversează pe cele deja asfaltate”, a declarat pentru publicația noastră primarul Anica Tufă.

Investiția vizează asfaltarea drumurilor din comună pe o lungime de 4.489 metri. Conform proiectului vor fi asfaltate străzile: Dunării tronson 1, Dunării tronson 2, Mihai Viteazu tronson 1, Mihai Viteazu tronson 2, Mihai Viteazu tronson 3, Anton Pann, Castelelor, Avîntului, Nicolae Iorga, Trandafirilor tronson 1, Trandafirilor tronson 2, Emil Racoviță, Aurel Vlaicu.

Rețeaua de drumuri de la nivelul comunei are o lungime de 24 kilometri, după implementarea proiectului „Reabilitare și modernizare drumuri în comuna Gârliciu, județul Constanța” vor rămâne de modernizat încă 11 kilometri.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*