Investiții

Asfaltare drumuri în Castelu și Nisipari

10 milioane de lei pentru modernizarea infrastructurii rutiere din comuna Castelu. Fondurile obținute prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny vor fi folosite pentru asfaltarea drumurilor din Castelu și Nisipari.

Primăria Castelu a primit de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației fonduri în valoare de 10.000.000 de lei pentru implementarea proiectului “Asfaltare drumuri de pământ în localitățile Castelu și Nisipari, județul Constanța – etapa I”.

Proiectul prevede asfaltarea străzilor de pământ din cele două localități dar și lucrări pentru asigurarea accesului la proprietăți. Conform declarațiilor primarului în această etapă se vor asfalta 3,5 kilometri de drumuri în Castelu, în acest fel nu vor mai exista străzi de pământ în localitate. În Nisipari se vor moderniza drumurile pe o distanță de 6 kilometri.

„Pregătim documentația pentru demararea investiției, mai exact obținem avizele necesare pentru executarea lucrărilor și întocmirea proiectului tehnic. După această etapă vom începe procedura de organizare a licitației în vederea desemnării constructorului”, a declarat pentru publicația noastră primarul Nicolae Anghel.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*