Educație

Sărbătoarea Toamnei în comuna Vulturu

Joi, 26 octombrie a fost zi de sărbătoare pentru comunitatea din Vulturu. Elevii școlii gimnaziale alături de cadrele didactice, părinți, bunici și autorități locale au celebrat toamna, anotimpul bogăției roadelor și al prosperității.

În fiecare toamnă, la Căminul Cultural din Vulturu zâmbesc din coșuri și aranjamente legume și fructe care se prind în hora copilăriei și dau frâu liber creativității. Și anul acesta elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 și familiile lor, alături de comunitatea locală și cadrele didactice au rezonat cu toamna, anotimpul care își pune bogăția la dispoziția creativității copiilor, dar nu numai a lor.

Este deja tradiție ca anual în luna octombrie, la Școala Gimnazială nr. 1 Vulturu toamna să fie sărbătorită cu mare fast. Ajutați de părinți, copiii au organizat un târg cu vânzare de produse specifice. Banii adunați vor fi folosiți pentru a-l ajuta pe Moș Nicolae să poposească la început de decembrie în comună.

În decor de toamnă, evenimentul a fost un prilej de bucurie pentru copii, care au susținut un spectacol pentru a-i bucura pe cei prezenți la târg. Copiii s-au pregătit şi s-au costumat diferit pentru acest eveniment, au recitat poezii de toamnă, au interpretat cântece de toamnă şi au dansat.

Bucuria copiilor, implicarea părinților, a comunității locale, susținerea din partea Primăriei sunt motivele pentru care evenimentul este organizat an de an.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*