Administrație locală, Educație

Primăria Cerchezu a pregătit școlile și grădinița din comună

Primăria a alocat de la bugetul local suma de 100.000 de lei istituției de învățământ din comună. Banii au fost folosiți pentru efectuarea reparațiilor și igienizărilor din cadrul școlilor și grădiniței.

La fel ca în multe instituții de învățământ din județ, și la Școala Gimnazială “Marin Voinea” din Cerchezu s-a muncit intens pentru ca elevii să beneficieze cele mai bune condiții de studiu în anul școlar 2022-2023. Din cadrul unității de învățământ fac parte și structurile: Școala Primară nr.1 Viroaga, Grădinița cu program normal Cerchezu.

Primarul, Ștefan Chelaru ne-a informat că în cadrul școlii “Marin Voinea” au fost zugrăvite sălile clasă și s-a realizat dezinsecția tuturor spațiilor comune. Pentru încălzirea în condiții optime a Școlii primare din Viroaga a fost demolat coșul de la punctul termic și construit unul nou, de asemenea s-au văruit sălile de clasă. Și grădinița din Cerchezu a fost pregătită pentru preșcolari prin zugrăvirea sălilor de clasă.

Astfel, toate instituțiile de pe raza comunei au fost igienizate, la interior și la exterior și îi așteaptă pe elevi și preșcolari, luni 5 septembrie odată cu deschiderea noului an școlar.

„Pe această cale, le urez succes în noul an școlar tuturor copiilor, cadrelor didactice dar și părinților”, a transmis primarul, Ștefan Chelaru.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*