Comunitate, Cultură, Educație

Locul II pentru trupa de dans urban din comuna Vulturu la concursul Alexis on Tour

Trupa de dans urban din comuna Vulturu, coordonată de Silviu – fondatorul școlii de dans Revolution Dance Studio, a obținut locul II în cadrul concursului Alexis on Tour secțiunea Street Dance, desfășurat pe 2 iulie la Constanța.

„Duminică, 2 iulie 2023, trupa de dans formată din 9 copii ai comunei a câștigat locul II la Street Dance în cadrul concursului național Alexis on Tour. Vă felicităm! Sunteți la prima voastră participare și la doar două luni de la debutul proiectului S.T.A.R.T. Pentru noi, comunitatea Vulturu, este o adevarată bucurie. Suntem mândri de voi! Ați experimentat, v-ați dezvoltat diverse abilități și capacități, ați perseverat și ați atins succesul. Vă susținem în continuare să vedeți în voi potențialul nemărginit și să credeți în posibilități! Zburați vulturilor!”, este mesajul transmis de primarul Eugen Berbec.

Începând cu luna mai, autoritățile locale oferă copiilor din comună posibilitatea de a participa la cursuri gratuite de dans urban și muzică și tehnică vocală în cadrul Programului S.T.A.R.T. – Sursa ta de activități și resurse de top.

Cursurile se desfășoară la Căminul cultural, în funcție de talent și preferințe copii participă la atelierul de dans sub coordonarea lui Silviu în fiecare marți și în fiecare sâmbătă la atelierul de muzică și tehnică vocală sub îndrumarea lui Vadim – profesor de canto muzică ușoară.

Cultură, artă, recreație, educație, talent, succes, modele, valori, motivație, direcții, abilități, dezvoltare, convingeri, măiestrie, informații, obiceiuri, posibilități, pasiune, inteligență, încredere – sunt instrumente pe care copiii din Vulturu le descoperă în cadrul atelierelor și care îi ajută să devină adulți încrezători în propiile lor forțe.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*