Educație

Elevii din Mereni implicați în activități extracuriculare

În luna octombrie preșcolarii și elevii instituțiilor de învățământ din Mereni au participat la activități extracuriculare organizate de cadrele didactice. Elevi, cadre didactice, părinți, bunici și autorități locale, întreaga comunitate au celebrat toamna printr-un târg cu vânzare de produse specifice acestui anotimp plin de culoare și savoare.

Un târg de toamnă aduce laolaltă o comunitate. Vineri, 20 octombrie pentru două ore preșcolarii și elevii Școlii Gimnaziale „Nichita Stănescu” Mereni au folosit sălile de clasă, curtea școlii sau terenul de sport pentru a-și forma/dezvolta competențe antreprenoriale și de educație financiară având alături părinți și cadre didactice. Pe 26 octombrie și preșcolarii Grădiniței din Osmancea au derulat o activitate prin care au sărbătorit toamna.

În Mereni, Osmancea și Ciobănița, copiii și adulți din școală și din afara școlii au învățat, au comunicat și mai ales au interacționat. Alături de conserve sărate, acre sau dulci, prăjituri și plăcinte, fructe și legume,  vedete au fost zâmbetele de pe fețele tuturor celor prezenți, saluturile și vorbele de încurajare, mesajele optimiste și voia bună.

Prezent la eveniment a fost și primarul Dumitru Guriță care a vizitat toate standurile și a cumpărat din deliciile expuse: „Nu puteam să lipsesc de la activitatea copiilor, mi-am dorit să fiu alături de ei, de părinți și profesori pentru a-i asigura că autoritățile locale îi sprijină în toate demersurile lor”.

„Târgul de toamnă este o acțiune care aduce împreună copiii, părinții și cadrele didactice. Este o ocazie prin care ne apropiem unii de alții și comunicăm cu ușurință. Sprijinul și implicarea familiei în activitățile copiilor contribuie la succesul acestora. Încheierea târgului nu a fost umbrită de continuarea orelor, deoarece dulciurile rămase au fost împărțite între copii, iar banii strânși vor fi bine cheltuiți de fiecare grupă, clasă. Evenimentul a fost unul de succes pentru că am lucrat împreună și le mulțumesc tuturor pentru implicare”, a transmis Georgiana Vână, directorul instituției de învățământ.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*