Educație

Elevii din Eforie invata regulile de circulatie

Institutiile de invatamant organizeaza in perioada 18 – 22 aprilie programul „Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!” De la nivel prescolar pana la clase de liceu, elevii sunt implicati in diferite evenimente care sa le dezvolte curiozitatea si cunostintele prin activitati cu caracter non-formal.
Cadrele didactice din orasul Eforie au pregatit pentru elevi diferite actiuni si vizite la institutii publice si muzee care sa le ofere copiilor si tinerilor experiente placute si amintiri dragi.
Una dintre activitatile la care vor participa elevii din oras are ca tema educatia rutiera si pietonala. Aceasta se va desfasura in colaborare cu Primaria orasului Eforie prin Serviciul Politiei Locale – Compartimentul Rutier.
Lucratori ai Serviciului Politiei Locale Eforie vor sustine o lectie de educatie rutiera avand ca scop instruirea elevilor privind modul de deplasare si a regulilor ce trebuie respectate atunci cand se deplaseaza pe drumurile publice, zona cailor ferate si nu numai.
La actiune vor participa atat elevii din cadrul Liceului Carmen Sylva Eforie Sud, cat si cei ai Scolii Generale cu clasele I-VIII Eforie Nord.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*