Administrație locală, Educație

Educația în atenția primarului Tudorel Gurgu

Primarul Tudorel Gurgu a semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a structurilor unității de învățământ din comuna Ciobanu, județul Constanța”.

„Ne dorim să oferim copiilor din comuna noastră săli de clasă dotate cu toate resursele necesare pentru dezvoltarea lor educațională. Împreună cu directorul instituției de învățământ am stabilit care sunt prioritățile pentru modernizarea liceului, școlii și grădinițelor, astfel atât preșcolarii cât și elevii vor avea acces la materiale de ultimă generație. Semnarea contractului de finanțare a fost primul pas pentru implementrea proiectului, urmează să demarăm procedura de achiziție a mobilierului, a materialelor didactice și a echipamentelor digitale”, a precizat primarul Tudorel Gurgu.

Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a structurilor unității de învățământ din comuna Ciobanu, județul Constanța” a obținut finanțare prin Componeta C15 Educație din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.

Autoritățile locale vor investi fondurile europene pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a școlii gimnaziale din Ciobanu și a celor două grădinițe din Ciobanu și Miorița. Se vor dota șapte săli de clasă, un laborator de fizică-chimie-biologie, un cabinet de științe umaniste. Totodată în fiecare clasă se va monta câte un smartTV iar cele două grădinițe vor fi dotate cu mobilier și materiale didactice pentru desfășurarea activității.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*